Catalog abonamente 2006

 

 

 

 
 

  Bucuresti - Harta net-cafe-uri
  Alte link-uri
 
 

Curs valutar

 

Convertor valutar

 

 

In prezent suntem principala firma privata producatoare de harti din Romania. Producem:

 

harti rutiere
planuri de orase
harti turistice
harti de perete
ghiduri si atlase
harti personalizate.


Alte obiecte de activitate sunt:
    distributia periodicelor economice romanesti - www.abo.ro
    importul si exportul de carti si periodice de specialitate
    editarea revistei lunare Internet Magazin.

Distributia hartilor AmcoPress pentru S.U.A. si Canada se face in exclusivitate de catre GROUPE INTENDO.

1991 - Amco Press a fost infiintata ca firma cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate, abonamentele la publicatii periodice romanesti, precum si distributia cartilor romanesti - incepe difuzarea presei sub forma de abonament, fiind prima firma privata din Romania care abordeaza aceasta activitate. Incheie contract de difuzare cu R.A. Monitorul Oficial pentru abonamente.
1992 noiembrie - include in portofoliul abonamentelor principalele publicatii romanesti.
1993 - AMCO PRESS isi extinde activitatea prin ofertarea de publicatii straine de specialitate prin colaborarea cu cel mai mare difuzor mondial, FAXON. Prima participare internationala la Targul de Carte de la Frankfurt.

1994 - participa la Targurile de Carte de la: Madrid, Bruxelles, Geneva, Praga, Londra, Los Angeles, Frankfurt. Devine distribuitor autorizat pentru principalele edituri internationale: Wiley & Sons, Academic Press, Cambrige University Press, Kluwer Academic Publishers, Springer Verlag, Elsevir, Lippincot Williams & Wilkins, Taylor & Francis Books Ltd, Presses Universitaires de France, SAGE Publication, Harcourt Publishers Ltd. incepe importul si distributia de harti in Romania produse de Hallwag (Elvetia).

1995 - renunta la activitatea de vanzare presa prin puncte proprii de vanzare, ramanand numai activitatea de difuzare sub forma de abonament. Participa la Targurile de Carte de la Londra si Frankfurt.
1996 - Incepe dezvoltarea retelei de vanzare/distributie a hartilor īn tara. Participa la Targul de Carte de la Frankfurt.

1997 - Produce prima harta sub marca proprie: Romania Rutiera, scara 1:850.000. Devine membru a IMTA (International Map Trade Associations) si Asociatiei Romane de Cartografie. Participa la Targul de Carte de la Frankfurt.

1998 - Dezvolta activitatea de cartografie prin realizarea hartilor īn format digital. Dezvolta un parteneriat cu Lovell Johns Intenrational din Marea Britanie cu care editeaza in colaborare Harta Politica a Lumii 1: 20.000.000 in limba romana. Incepe distributia de harti de perete, didactice si de birou. Participa la Targul de Carte de la Frankfurt si la Targul IMTA de la Brugges.
1999 - Activitatea de producere si vanzare de harti devine principala in activitatea firmei. Editeaza primele produse cartografice realizate digital de un producator romān. Mareste portofoliul de titluri cu urmatoarele: Romania Rutiera (up-date digital), Romania Turistica, Bucuresti, Romania Manastiri, Ploiesti, Iasi, Brasov, Constanta. Produce harti pentru campanii promotionale pentru Daewoo, UNTRR. Participa la Targul de Carte de la Frankfurt si la Targul IMTA de la Brigton.

2000 - Extinde protofoliul de harti cu noi tiluri atat de harti pliate cat si de perete, extinzand si reteaua de distributie. Realizeaza Harta Fizica a Romaniei de perete, ca material didactic, autor Prof. Univ. Dr. Mihai Ielenicz, decan al Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti. Initiaza discutii pentru realizarea unor parteneriate cu firme din Marea Britanie, Franta, Italia, Polonia si Cehia. Se incheie dezvoltarea extensiva a retelei de distributie care cuprinde peste 800 de clienti cu peste 2500 de puncte de vanzare. Produce harti pentru campanii promotionale pentru Ford, Agip, Schlossgold, Petrom s.a. Participa la Targul de Carte de la Frankfurt si la Targul IMTA de la Heidelberg.

2001 - Incepe distributia in Romania a produselor Berndtson & Berndtson (Germania) si Michelin (Franta) ca importator unic. Coediteaza impreuna cu DeAgostini (Italia) harti produse de acesta: Italia, Roma, Milano, Florenta, Venetia. Realizeaza impreuna cu Ogilvy & Mather hartile pentru campania promotionala a Ministerului Turismului. Tiraj 130.000 de exemplare cu versiuni in 5 limbi. Produce harti pentru campanii promotionale pentru Nissan, Petrom s.a.. Participa la Targul de Carte de la Frankfurt si la Targul IMTA de la Cracovia.

2002 - Lanseaza primele ghiduri si atlase sub marca proprie: Bucuresti - Ghidul Strazilor, Romania - Atlas Rutier.
2003 - In prezent acumuleaza peste 50 de titluri de harti. Deruleaza proiecte de personalizare cu clienti importanti precum: Dacia, Sofitel, Babel Communications, Daewoo, Alliantz Tiriac etc.
Reuseste sa creeze o vasta retea de distributie a produselor cartografice, care acopera intreg teritoriul tarii, asigurand o vizibilitate buna si imediata a oricarui produs promovat.

sus

Google

Open Directory Project at dmoz.org

2004 Amco Press S.R.L.